آنچه که باید پیش از انتخاب صفحه ساز گرافیکی بدانید!
دنیای مشاغل و کسبوکارها روزبهروز در حال توسعه و بزرگتر شدن هستند و امروزه شاید کمتر فعالیتی را بتوان پیدا کرد که برای خود وبسایت نداشته باشد. طراحی و ساخت وبسایت در گذشته چالش بسیار بزرگی برای افراد بوده اما در زمان حال همه تکنولوژیها به سمتی در حال حرکت هستند که تمامی فعالیتهای پیچیده را برای انسان ساده کنند. طراحی سایت با وردپرس نیز یکی از بهترین دستاوردها در زمینه ایجاد صفحات وب بوده که با کمک صفحه ساز گرافیکی نهایت ابتکار را برای مخاطبان خود به کار گرفته است.
در این مقاله قصد داریم تا بهترین صفحه سازهایی را که میتوانید برای سایت خود به کار ببرید، معرفی کنیم. درصورتیکه شما بتوانید به کمک چند ترفند ساده صفحات سایت خود را کاربرپسند کنید مطمئن باشید که درآمدتان در مدتزمان کوتاهی چندبرابر خواهد شد.
تعجب نکنید چراکه داشتن خدمات مناسب یا محصول باکیفیت تنها نیمی از فرایند کسب درآمد است و نیم دیگر آن به نحوه ارائه شما وابسته است.
با ما همراه باشید تا به کمک برترین صفحه سازهای وردپرس قلههای درآمد را فتح کنید!
برترین صفحه سازهای گرافیکی وردپرس را بشناسید!
شما با یک جستوجوی ساده در اینترنت متوجه خواهید شد که تعداد بسیار زیادی صفحه ساز وجود دارد که هرکدام به مخاطبان خود امکانات ویژهای را ارائه میدهند.
درصورتیکه شما بخواهید هرکدام را جداگانه تجربه کنید و در نهایت برای ادامه کارتان تصمیمگیری کنید؛ قطعاً زمان زیادی را از دست خواهید داد و ضررهای زیادی به سیستم کاری شما وارد خواهد شد.
ما برای جلوگیری از وقوع این اتفاق برای شما چند صفحه ساز گرافیکی که بالاترین امتیاز را از کاربران گرفتهاند معرفی خواهیم کرد.
1)صفحه ساز المنتور: غول وردپرس
در ابتدای کار به سراغ یکی از برترین صفحه سازها در دنیا میرویم که انتخاب اول و آخر طراحان حرفهای و حتی مبتدیان است.
المنتور یکی از سادهترین و درعینحال جذابترین صفحه سازهای گرافیکی در دنیا است که شاید کمتر کسی باور کند بسیاری از صفحات جذاب وبسایتهای بزرگ و بینالمللی نیز با این افزونه طراحی و اجرا شدهاند. صفحه ساز گرافیکی المنتور به مخاطبان خود در دو فاز رایگان و نسخه پریمیوم امکان استفاده میدهد.
شاید برای شما این دغدغه پیش بیاید که نسخه رایگان این افزونه چندان کارایی زیادی ندارد و حتماً باید از قسمت خریدنی آن برای سایتتان استفاده کنید.
این نگرانی شما قابلدرک است اما ما این نوید را به شما میدهیم که حتی با کمک قسمت رایگان آن و بهکارگیری کمی خلاقیت و البته نکات روانشناسی میتوانید به بهترین نتایج دست پیدا کنید.
بزرگترین مزیت صفحه ساز گرافیکی المنتور ساختار ساده و روان آن است که به شما این امکان را میدهد که در مدتزمان بسیار کوتاهی نسخه قابلقبولی از وبسایتتان را طراحی کنید.
این افزونه بهصورت منبع آزاد در اختیار کاربران قرار گرفته است و برای استفاده از آن شما به هیچدانش کدنویسی نیاز نخواهید داشت!
خب چه چیزی از این بهتر؟ بیدلیل نیست که در میان صفحه سازهای وردپرس، المنتور بهعنوان غول شناخته شده است.
3)صفحه ساز همهکاره ویژوال کامپوزر
بعد از المنتور به نام بزرگ دیگری برمیخوریم که در گذشته آن را ویژوال کامپوزر مینامیدند و هنوز هم تعداد زیادی از افراد باسابقه در حیطه طراحی سایت آن را با همین نام صدا میکنند.
صفحه ساز گرافیکی WPBakery که در گذشته به آن ویژوال کامپوزر میگفتند یکی از حرفهایترین افزونهها برای طراحی یک سایت بینظیر است تا به کمک آن بتوانید مشتریان و مخاطبانتان را مجذوب کنید.
کار با این صفحه ساز از آب خوردن هم سادهتر است و شما تنها با کشیدن و رهاکردن میتوانید آیتمهای موردنظر را فراخوانی کنید.
البته قطعا کسانی که با المنتور کار کرده باشند ، آن را به ویژوال کامپوزر یا همان WPBakery ترجیح می دهند.
استفاده از این افزونه نیز به دانش و مهارت در کدنویسی سایت نیازی ندارد اما افرادی که با CSS آشنا هستند و برای طراحی سایت از جاوا اسکریپت استفاده میکردند نیز میتوانند کدهای خود را در آن وارد کنند.
در این افزونه هشتاد نوع قالب از پیش طراحی شده قرار گرفته است که شما میتوانید طبق سلیقه و میل خودتان آنها را تغییر بدهید.
نکته حائز اهمیت اینجاست که شما با این افزونه علاوه بر بهبود وضعیت رابط کاربری سایت خود، میتواند قسمت مدیریت را نیز ساماندهی کنید.
بیایید یک دور همه مشخصات و ویژگیهای این افزونه را دوره کنیم تا به یک جمعبندی نهایی برسیم.
این جمعبندی به شما در انتخاب صفحه ساز گرافیکی کمک میکند. دانستیم که این افزونه تعداد زیادی قالب آماده و در دسترس برای کاربران تهیه کرده و راه استفاده از آنها تنها انتخاب کردنشان و کشیدن تا محل موردنظر است.
شما این امکان را دارید که محیط مدیریت سایت را کاملاً شخصیسازی کنید و هر کدی که از جاوا اسکریپت و CSS دارید را در آن اعمال کنید.
جالب است بدانید تعداد بسیار زیادی از قالب های استاندارد دنیا از المنتور و سپس WPBakery استفاده می کنند .
تعداد محدودی نیز دارای صفحه سازهای اختصاصی هستند .
3)صفحه ساز دیوی؛ ساده و محبوب
در بسیاری از مواقع صاحب سایت تصمیم میگیرد که خودش صفحات وبسایت را طراحی کند اما به دلیل نداشتن تجربه طراحی، میان قالبها و المانهای متنوع صفحه سازها سردرگم میشود.
چاره کار این است که به سراغ یک صفحه ساز گرافیکی حرفهای و مختصر رفته و از آن برای طراحی کمک بگیرد.
در میان صفحه سازهای مربوط به وردپرس به یک نام محبوب و خوشسابقه، یعنی دیوی برمیخوریم که بهاندازه کافی حرفهای بوده که تمام نیازهای هر مجموعه را برطرف کند اما بسیار مختصرتر از موارد قبلی است.
شاید فکر کنید که اگر یک صفحه ساز ساده و کم حاشیه باشد، کارایی لازم را ندارد اما مطمئن باشید که دیوی از هر لحاظ برای شما یک انتخاب بینظیر خواهد بود.
این افزونه علاوه بر کمک به شما برای طراحی یک رابط UI ایدهآل، به بخش UX سایت شما هم جان تازهای میبخشد و برایتان یک تجربه عالی از مدیریت سایت را ارائه خواهد داد.
شما میتوانید در دیوی از 20 قالب کاربردی و جذاب استفاده کنید و در کنار آن 45 آیتم اضافه نیز در دسترس شما قرار گرفته است.
کارکردن با دیوی نیز مانند المنتور و ویژوال کامپوزر تنها به انتخاب شما، کشیدن آن و رهاکردن در قسمت موردنظر محدود میشود و هیچ اقدام دیگری برای کار با آن نیاز نیست انجام دهید.
یکی از مشخصات مهم دیوی این بوده که از کدهای CSS نیز پشتیبانی میکند و برای شما آیتمهای آن را به سایت اضافه خواهد کرد.
این صفحه ساز در قالبی به همین نام استفاده می شود .
4)بیور Beaver؛ صفحه ساز قدرتمند
امروزه نام یک صفحه ساز گرافیکی در میان طراحان سایت زیاد به گوش میخورد. بیور اخیراً توانسته تا با امکانات بینظیر خود جایگاه ویژهای در میان انواع صفحه سازها به دست بیاورد.
قدرت بیور برای همه افراد باتجربه در این زمینه اثبات شده است و تقریباً ایدهای برای ایجاد رابط کاربری وجود ندارد که نتوانید آن را با این صفحه ساز اجرا کنید.
حتماً برایتان سؤال پیشآمده که چه چیزی بیور را اینقدر قدرتمند کرده است؟ پاسخ سؤالتان با یک جستوجوی ساده در این افزونه پیدا میشود.
بیور برای مخاطبان خود تعداد بیشماری قالب از پیش طراحی شده آماده کرده است! در حقیقت کار شما با این افزونه بسیار ساده خواهد بود و فقط باید به فکر محتوایی باشید که میخواهید در صفحات خود قرار بدهید.
با بیور شما این امکان را خواهید داشت که جذابترین صفحات را به کاربر خود نشان بدهید اما این مورد را به یاد داشته باشید که جایی برای مدیریت سایت در این افزونه وجود ندارد.
شیوه کار با این صفحه ساز گرافیکی نیز مانند نمونههای قبل است و الزامی برای مهارتهای کدنویسی سایت وجود ندارد.
شما در زمان کار با بیور از سرعت فوقالعاده آن شگفتزده خواهید شد و این امکان برایتان فراهم است که در هر لحظه تمام تغییرات ایجاد شده در سایت را ببینید و بررسی کنید.
محیط کار بیور نیز تا حد امکان ساده سازی شده تا همه افراد بتوانند بدون داشتن دانش قبلی در زمینه طراحی، با آن مسیر ساخت صفحات را آغاز کنند.
در این افزونه نیز امکان بارگذاری و استفاده از دستورهای مختلف CSS برای علاقهمندان فراهم شده است. بهراستی از یک صفحه ساز دیگر چه انتظاری دارید؟
5)صفحه ساز جذاب تمیفای
بسیار دور از ذهن است که کسی در زمینه طراحی سایت با وردپرس فعالیت داشته باشد اما نامی از تمیفای محبوب به گوشش نخورده باشد.
این صفحه ساز در نظرسنجیهای بسیاری ، رتبه قابلقبول و بالایی را به دست آورده است و بسیاری از طراحان حرفهای این افزونه را به سایرین ترجیح میدهند.
اما چه چیزی باعث شده که تمیفای اینچنین محبوب باشد؟ شاید علت آن این باشد که بسیاری از نقاط قوت منحصربهفرد افزونههای پیشین را بهصورت اختصاصی در بستر خود به کاربر ارائه میدهد!
گفتیم که در زمینه طراحی گاهی تعداد اندک انتخابها برای ما گزینه بهتری است و راحتتر میتوانیم صفحه دلخواهمان را شکل دهیم.
تمیفای تعداد انتخابهای محدود اما بسیار مؤثر و هوشمندانهای را در نظر گرفته است تا بتوانیم در کمترین زمان به بهترین نتیجه دست پیدا کنیم.
قدرت تمیفای در اجرای طرحها و ایجاد رابط جذاب مثالزدنی است و کمتر کسی را میتوان یافت که از کارکردن با این صفحه ساز وردپرس ناراضی باشد.
مورد مهم دیگری که جزو نقاط قدت تمیفای بهحساب میآید این بوده که شما علاوه بر طراحی رابط کاربری امکان ایجاد محیط مدیریتی اختصاصی را نیز دارید.
پس با تمیفای میتوانید از هر دو طرف، سایت خود را ایجاد کرده و طبق سلیقهتان آن را دیزاین کنید.
روش استفاده از تمیفای هم دقیقاً مانند موارد گذشته تنها انتخاب و جاگذاری است و شما فقط باید مهارت طراحی اصولی و چشمنواز را بیاموزید.
این صفحه ساز گرافیکی نیز میتواند کدهای CSS شما را بخواند و آنها را به کار بگیرد.
6)صفحه ساز تمام رایگان سایت اوریجین
سایت اوریجین را در انتهای این مقاله قرار دادیم تا شما ابتدا تمام صفحه سازهای قدرتمند و پرطرفدار را بشناسید و در انتها برای آنکه اطلاعات کاملی در این باره کسب کرده باشید به سراغ سایت اوریجین رفتیم.
این صفحه ساز به لحاظ قدرت و انعطافپذیری بهاندازه موارد قبلی قابلاتکا نیست اما نکته بسیار مهمی در مورد آن وجود دارد که سبب شد ما در این مقاله به آن بپردازیم.
این ویژگی مهم همان رایگان بودن تمام امکانات آن است که بهندرت میتوان مشابه آن را در افزونههای قدرتمند دید.
همین رایگان بودن سبب شده که هماکنون در سراسر دنیا بیشتر از یک میلیون کاربر از آن استفاده کنند و حتی امتیاز قابلقبولی نیز به آن بدهند.
بیایید باهم نگاهی به برخی از ویژگیها و مشخصات سایت اوریجین بیندازیم. نخست باید بدانید که قسمتهایی از آیتمهای این افزونه بهصورت پیشفرض فعال نیست و باید آنها را دانلود کنید و بعد بهره ببرید.
مورد بعدی این است که تمام مراحل کاری شما در تاریخچه این برنامه درج میشود و اگر قصد اصلاح در سایت را داشته باشد دقیقاً میدانید که باید به کدام مرحله برگردید.
اخیرا وردپرس یک نسخه بهروزرسانی شده به نام گوتنبرگ معرفی کرده است که بسیاری از صفحه سازهای ضعیف نمیتوانند با آن همگامسازی شوند، اما سایت اوریجین این قابلیت را دارد.
در نهایت باید اشاره کنیم که فرایند کارکردن با صفحه ساز گرافیکی سایت اوریجین بسیار ساده است و هیچ فرقی با سایر افزونههای معرفی شده در بخشهای قبلی ندارد.
حال انتخاب با شما است که برای طراحی سایت خود از چه افزونهای بهره ببرید و سایت خود را با آن طراحی کنید.
کلام آخر
حال که شما تا این قسمت از مقاله با ما همراه بودهاید میتوانید اطمینان حاصل کنید که تمام اطلاعات موردنیاز برای شروع کار با یک صفحه ساز گرافیکی را دارید.
ما به شما پیشنهادهای متنوعی دادیم که هرکدام یک سری مزایا و ویژگیهای مثبت داشتند.
شما باید اطلاعات کاملی از روانشناسی فروش و ارائه محتوا داشته باشید تا از این طریق بتوانید بهترین طراحی را با ابزارهای صفحه سازها تجربه کنید.
کار با صفحه سازهای متنوع وردپرس به هیچدانش خاصی در زمینه کدنویسی نیاز ندارد با این حال تعدادی از این افزونهها برای شما میتوانند کدها را بررسی کرده و اعمال کنند.
ما همچنین دانستیم که برخی از صفحه سازها قابلیت طراحی بخش مدیریت را دارند و برخی نیز ندارند.
این کاملاً به نظر شما وابسته است که از چه افزونهای برای سایت خود بهره ببرید.
نکته حائز اهمیت در انتخاب صفحه ساز آن است که اگر شما طراح سایت هستید باید با انواع آن هاآشنا باشید یا حداقل ناام آن ها شنیده باشید و با معروف ترین این صفحه سازهای گرافیکی کار کرده باشید زیرا در پروزه های مختلف به آن ها بر خواهید خورد .
واگر تنها می خواهید برای کسب و کار خود یک سایت داشته باشید ، باید بهترین گزینه را انتخاب کنید تا در مدیریت کسب و کار خود کمترین چالش و مشکلات را داشته باشید و به راحتی بتوانید تغییرات مدنظر خود را اعمال کنید .
در نهایت اگر نظر یا پیشنهادی در رابطه با این مقاله دارید یا با هرکدام از صفحه سازها تاکنون کار کردهاید حتماً با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.