راهکارهای بهبود سئو تصاویر برای بهبود رتبه سایت
تاثیر سئو تصاویر را در بهبود رتبه و جایگاه سایت خود از نظر گوگل دست کم نگیرید!!!
در زندگی دیجیتالی این روزها، همراه با اینترنت پرسرعت و رزولوشن بالای انواع دسکتاپ و گوشی موبایل، طراحی سایت با تصاویر گرافیکی حرفه ای اهمیت بسیاری در بازاریابی اینترنتی و افزایش فروش دارد.
تصاویر و محتوای بصری در وب سایت ها نسبت به گذشته به طور فزاینده ای اهمیت می یابد و اکنون کیفیت طراحی گرافیکی سایت در میزان فروش محصولات و خدمات بسیار موثر است. همچنین تصاویر، نمودارها و دیاگرام ها می توانند به تاثیرگذاری بهتر و آسان تر محتوا کمک کنند.
همانطور که در مقاله تاثیر تصاویر در سایت گفته شد تصاویر یکی قدرتمندترین ابزار ها در سایت شما هستند و در صورت استفاده صحیح از تصاویر ، میتوانید به بهبود کسب و کار اینترنتی خود کمک قابل ملاحظه ای کنید:
- تصاویر توجه را جلب می کنند ( آنها اولین چیزی هستند که کاربران در صفحه شما متوجه آن می شوند).
- تصاویر باعث ایجاد اعتبار برای متن ما می شوند .
- تصویر هر محصول ، مفهوم یا پیام را تجسم می کند.
مطمئن هستم که همه ما از خواندن مقاله ای که آمیخته با تصاویر مرتبط با موضوع مقاله باشد لذت بیشتری میبریم و در نهایت وجود تصاویر و عکس ها باعث جذب مخاطب بیشتر به مقالات و حتی محصولات سایت ما میشود.به همین ترتیب برای رباتهای گوگل هم مقالات و محصولاتی که دارای تصاویر و عکسهای استاندارد باشند مطمئنا جذابتر و حرفه ای تر میباشند و همین مساله تاثیر سئو تصاویر و عکسها را در بهبود بخشیدن به رتبه و جایگاه سایت ما از نظر گوگل نشان میدهد.
علاوه بر متن و کلمات کلیدی ،تصاویر مقالات نیز جزو فاکتور های بسیار تاثیرگذار در سئو سایت هستند.خزنده های موتور های جستجو عنوان و متن جایگزین (title & alt) پشت تصاویر ،سایز تصویر ،فرمت تصویر و… را بررسی کرده و تشخیص می دهند که برای این محتوا وقت گذاشته شده و میتواند برای بازدید کننده مفید باشد.
در این مقاله می خواهیم راهکارهایی برای بهبود سئو تصاویر و عکسها و در نهایت تاثیر سئو تصاویر در بهبود رتبه و جایگاه سایت را مورد بررسی قرار دهیم.با ما همراه باشید.
راهکارهای بهبود سئو تصاویر برای بهبود رتبه سایت
اگر می خواهید تصاویر و گرافیک های سایت شما در بخش جستجوی تصاویر گوگل ظاهر شود، باید چند مورد را در نظر بگیرید. علاوه بر این، تصاویر تأثیر مستقیمی بر عملکرد یک وب سایت دارند. در این مقاله، ما در مورد بهینه سازی تصاویر و تاثیر سئو تصاویر در جایگاه و رتبه سایت از نظر گوگل توضیح خواهیم داد.با نوین پدیا همراه باشید:
راهکار اول : از تصاویر با کیفیت استفاده کنید
قطعا همه ما که در زمینه تولید محتوا کار میکنیم ، همگی با هم هم نظر هستیم که یکی از وقت گیر ترین و سخت ترین کارها در تولید محتوا و وبلاگ نویسی خصوصا کپی رایتینگ و تولید محتوای تجاری قسمت پیدا کردن تصاویر مرتبط و همین طور جذاب و با کیفیت برای متن است .خود من بارها امتحان کردم که برای نوشتن یک مقاله وبلاگ 3000 تا 3500 کلمه ای شاید چیزی 1 ساعت و نیم تا دو ساعت وقت لازم داشته باشم ولی پیدا کردن تصاویر مرتبط و جذاب برای همین متن به طرز عجیبی شاید بیشتر از 4 -5 ساعت از وقتم را بگیرد .
البته لازم به ذکر است که این وقت گذاشتن برای سئو سایت ارزشمند هست و یکی از ترفندهای جذب بازدیدکننده برای سایت که منجر به کلیک کردن سایت و ماندن زمان بیشتری در سایت میشود استفاده از عکسهای با کیفیت و مرتبط با موضوع در مقالات و محصولات سایتمان هست که در نهایت در رتبه و جایگاه سایت از نظر الکسا و گوگل تاثیرگذار هست.
پس برای اینکه بتوانم مدیریت زمان بهتری در تولید محتوا داشته باشم و به این خاطر که تقریبا هر روز هم به تعداد زیادی عکس برای محتوا نیاز دارم تصمیم گرفتم یکبار وقت بگذارم و سایت هایی را که تصاویر با کیفیت و رایگان را در اختیار می گذارند را پیدا کنم و یک دایرکتوری تصاویر رایگان داشته باشم تا در مدت زمان کمتر بتوانم عکس ها و تصاویر مربوط به محتوا را پیدا کنم و به کارم سرعت بیشتری بدهم :
Picjumbo.com ، Pexels.com ، Unsplash.com ، Flickr.com ، FreePhotosBank.com و…
راهکار دوم : سفارشی سازی نام برای هر تصویر
هنگام استفاده از سیستم های CMS، ساختار پوشه ها به طور خودکار توسط سیستم مربوطه تعیین می شود. چگونگی سازماندهی آنها به تنظیمات بستگی دارد، به عنوان مثال ممکن است به صورت “تاریخ آپلود” سازماندهی شوند. علاوه بر این، مدیر وب(وبمستر) فقط به فایلها دسترسی دارد، نه به خودِ پوشه.
اما حفاظت از “فایل تصاویر” امری مهم تر است. سیستم این فایل ها را مستقیما محافظت نمی کند، بلکه از پوشه های اطرافش در مقابل دسترسی غیر مجاز محافظت می کند. این کار با استفاده از یک فایل htaccess انجام می شود. که حقوق دسترسی به برنامه ها و کاربران را تعریف می کند.
مهمترین بخش برای تاثیر سئو تصاویر، نامگذاری فایل ها است. در اینجا نام اصلی فایل نباید استفاده شود. اگرچه نام فایل نقش مهمی در عملکرد وب سایت ایفا نمی کند، اما از نقطه نظر سئو هنگام ایندکس کردن تصاویر بسیار مهم است. نکات زیر نشان می دهد که هنگام نامگذاری فایل های تصویری چه باید بکنید:
- اگر نام فایل تصویر حاوی یک کلمه کلیدی باشد، احتمال بیشتری وجود خواهد داشت که تصویر در جستجوی تصاویر خوب رنک شود.
- نام فایل باید محتوای تصویر را منعکس کند.
- کلمات کلیدی زیادی وارد نکنید، زیرا پرکردن کلمات کلیدی برای نام فایل تصاویر دیگر موثر نخواهند بود.
- هنگام جداسازی کلمات، فقط باید از خط (-)استفاده کرد، نه آندرلاین(_)، در این صورت شما یک ساختار URL ساده خواهید داشت، این کار توسط گوگل برای رتبه و جایگاه سایت توصیه می شود.
- یک نام شسته و رفته انتخاب کنید، زیرا این سازماندهی تصاویر را تسهیل می کند.
راهکار سوم : از برچسب های Alt استفاده کنید
ویژگی ALT و تگ عنوان مهمترین عناصر بهینه سازی سئو تصاویر محتوا هستند. آنها به موتورهای جستجو اطلاعات و ارجاعات لازم را می دهند تا محتوای تصاویر را در دسترس قرار دهند. در نهایت، جستجوی تصویر همچنان مبتنی بر متن است، به عنوان مثال جستجو براساس اطلاعاتی از نام فایل. با برچسب(تگ) عنوان و ویژگی alt، موتور جستجو محتوای یک تصویر را دریافت می کند. بنابراین داشتن این برچسب ها بسیار مهم است.
Cloud Vision API گوگل نشان می دهد که متاداده ای که بدرستی ایجاد شده باشد چقدر مهم است. در اینجا می توانید ببینید که چه میزان اطلاعات از تصاویر قابل دیده شدن است. اگر متادیتا(metadata) و محتوای شناسایی شده در تضاد باشند، می تواند بر رتبه بندی تصاویر تاثیر منفی داشته باشد. مسئله ای که به همین اندازه مهم است قرار دادن یک تصویر در جایگاه مناسب درون متن است.
استفاده از کلمات کلیدی در برچسب های Alt و Title به موتورهای جستجو نشان خواهد داد که بین متن و تصاویر ارتباط برقراراست (به هم مرتبط هستند). موتورهای جستجو برای شناسایی این موارد طراحی شده اند و می توانند به راحتی تصاویر و محتویات آن را با محتویات درون متن متناسب سازند(تشخیص دهند). این نه تنها برای موتور جستجو، بلکه برای بهبود تجربه کاربر و رتبه و جایگاه سایت نیز مفید است.
راهکار چهارم : نسبت مناسب سایز تصویر به کیفیت را پیدا کنید
اندازه فایل یک تصویر یا همان سایز تصویر نیز در عملکرد وب سایت نقش مهمی دارد. بهینه سازی تصویر در مسئله سئوی سایت، تنها نامگذاری درست و حفظ برچسب ها نیست. وضوح فایل نیز مهم است، زیرا به طور مستقیم اندازه فایل را تعیین می کند.
یک فایل بزرگتر نیاز به منابع بیشتری دارد، هم در سرور و هم هنگام بارگذاری فایل. بنابراین مهم است که فایل ها را تا حد ممکن کوچک نگه دارید، زیرا تصاویرِ پیکسل شده یا تار شده از نگاه کاربر غیر جذاب است. واقعاً معقول نیست که یک فایل با طول ۱۰۰۰ پیکسل را در یک اِلِمانی که طولش فقط ۵۰۰ پیکسل است، بگنجانیم. با این حال، تصاویر نباید بیش از حد کوچک شوند. فایل هایی که بیش از حد کوچک هستند و کاربر محتوای آن را نمی تواند شناسایی کند به ترافیک و رتبه بندی کمکی نمی کند. در مجموع سیگنال های کاربر در رتبه بندی در جستجوی تصویر نقش مهمی دارند.
اگر کاربر چیزی در تصویر نبیند و یا بسیار سخت چیزی را پیدا کند، به سرعت صفحه را ترک می کند. این مسئله برای جستجوهای تصاویر به طور ویژه حقیقت می یابد. تصاویر بندانگشتی کوچک یا تصاویر تار به احتمال زیاد ترافیکی در جستجوی تصویر ایجاد نخواهند کرد.
سایز اصلی تصویر برای جستجوگرهای تلفن همراه و افزایش استفاده از گوشی های هوشمند بسیار مهم است. کاربران تلفن های هوشمند معمولا بی صبر هستند و اگر زمان بارگیری یک سایت بیش از حد طول بکشد، وب سایت را به سرعت ترک می کنند. بهینه سازی تصاویر و به ویژه اندازه فایل ها می تواند به سرعت منجر به عملکرد بهتر شود. اهمیت این واقعیت با معرفی سرعت صفحه موبایل به عنوان یک عامل رتبه بندی در اواسط سال جاری نشان داده شده است.
راهکار پنجم : سئوی تصاویر با فرمت های مختلف فایل: JPEG، PNG و …
نوع فایل تصویر مورد استفاده نیز تاثیری بر سئو تصاویر از نظر رتبه و جایگاه سایت دارد. عکسها و تصاویر استفاده شده در سایت در اندازه ها و فرمت های مختلف در دسترس هستند. مرورگرهای مدرن ازجمله خزنده های گوگل می توانند بسیاری از فرمت ها را نمایش دهند.
فرمت تصویری JPEG
یکی از فرمت های متداولی که برای تصاویر استفاده میشود فرمت کلاسیک JPEG میباشد.این فرمت به سال ۱۹۹۲ باز می گردد. همانند سایر فرمت های تصویر نظیر PNG یا GIF، JPEG نیز به دسته گرافیکی bitmap تعلق دارد.
تک تک پیکسل های یک تصویر در یک شبکه مرتب شده و از یک ساختار ثابت پیروی می کنند. تصاویر JPEG روان و پرکاربرد بوده و مخصوصا برای عکس های رنگی و کنتراست-بالا مناسب هستند.
فرمت تصویری PNG
مانند فرمت تصویر JPEG، فرمت PNG هم یک گرافیک بیت مپ است. به سال ۱۹۹۴ باز می گردد و به عنوان جایگزینی برای فرمت GIF طراحی شده است. در آن زمان توسط شخص دارای امتیاز محافظت میشد.این فرمت فایل در دو نوع موجود است: ۸PNG و ۲۴PNG.
فرمت ۸PNG تنها ۲۵۶ رنگ را نشان می دهد.و فرمت ۲۴PNG 16.7 میلیون رنگ را شامل میشود، همانند JPEG.
تفاوت اصلی بین PNG و JPEG قابلیت نمایش مناطق transparent است. فایل های PNG همچنین می توانند بدون افت کیفیت، فشرده شوند، که با فرمت JPEG امکان پذیر نیست. با این حال، این کار حجم فایل های تصاویر را افزایش می دهد. این فرمت برای نمایش لوگو یا متن مناسب هستند.
فرمت تصویری SVG
بزرگترین و مهمترین تفاوت فرمت تصویر SVG در مقابل JPEG و PNG نوع فرمت فایل است. فایل های SVG گرافیکهای وکتوری هستند، و SVG مخفف گرافیک وکتوری مقیاس پذیر است. این فرمت تصویر به زمان توسعه W3c در سال ۲۰۰۱ بازمی گردد. این فرمت بر اساس زبان نشانه گذاری XML است.
بنابراین امکان ادغام فایل های SVG به طور مستقیم به کد HTML در یک صفحه وب وجود دارد. پس از آن مرورگر گرافیک را به طور مستقیم و نه فایلی از سرور، بارگذاری می کند، بر خلاف JPEG یا PNG.
این کار تاثیر مثبتی بر زمان(سرعت) بارگذاری وب سایت دارد، زیرا بهتر است درخواست های کمتری بین مرورگر و سرور مبادله شود.به علاوه فایل های SVG بدون کاهش کیفیت، می توانند مقیاس(تغییر سایز) شوند. این کار با فایل های JPEG یا PNG امکان پذیر نیست. به این معناست که فایل های SVG به ویژه برای لوگو یا گرافیک مناسب هستند.
ادغام مستقیم این فرمت تصویر در کد HTML همچنین دارای معایبی است. فایل های SVG خیلی امن نیستند. این فرمت حفره های امنیتی ذاتی ای دارد که می تواند، به عنوان مثال، توسط اسکریپت های مخرب فیلتر شود. این می تواند بر عملکرد یک وب سایت تاثیر بگذارد و بنابراین یک تجربه کاربری ضعیف ایجاد کند. در نتیجه، سیگنال های کاربر که مربوط به رتبه بندی هستند می توانند بدتر شوند.
فرمت های جدید تصاویر
PNG، JPEG یا SVG فرمت های تصویری ایجاد شده هستند. با این وجود، توسعه فرمت های فایل تصاویر همچنان ادامه دارد. برای مثال، فرمت های ۲۰۰۰JPEG و JPEG XR، پیشرفت هایی از فرمت JPEG اصلی هستند. آنها با حجم فایلی کوچکتر، همان کیفیت را ارائه می دهند. علاوه بر این، فرمت JPEG XR درست مثل فرمت PNG ترنسپرنسی یا شفافیت را نیز پشتیبانی می کند.
علاوه بر این پیشرفت ها، فرمت های جدید فایل نیز در حال توسعه هستند. هدف اصلی این است که حجم فایل را بدون آسیب رساندن به کیفیت نگه دارند. پیشرفت های اخیر شامل فرمت FLIF (فرمت تصویر بدون افت کیفیت) و HEIF (فایل تصویری با کارایی بالا) می شود.
یک مشکل در این زمینه این است که تا به حال، تقریبا هیچ گونه پشتیبانی ای برای این فرمت ها توسط مرورگرهای شناخته شده وجود ندارد. ابزارهایی مانند Can I use میتوانند برای بررسی سازگاری فرمتهای مختلف فایل با مرورگرهای مختلف مورد استفاده قرار گیرند.
راهکار ششم : اضافه کردن تصاویر به سایت مپ
نقشه سایت که با نام های دیگری مثل سایت مپ Sitemap XML هم شناخته می شود، قطعا یکی از مهمترین فایل های سایت است. هر متخصص سئو برای بررسی یک سایت ابتدا کیفیت و نسخه بروز فایل نقشه سایت را بررسی می کند تا مطمئن شود این فایل کار می کند و بروز رسانی می شود. از آن طرف، باید مطمئن شد که گوگل و ربات موتورهای جستجوی بزرگ مثل بینگ نیز باید دسترسی مستقیم به این فایل را داشته باشند.
سایت مپ XML اساسا فقط یک لیست از URL هایی است که شما می خواهید به صورت عمومی در دسترس باشد. مانند فایل robots.txt، وجود فایل نقشه سایت XML به گوگل و بینگ کمک می کند به راحتی آدرس های جدید سایت را مشاهده کرده و درون سایت را بهتر ایندکس کنند.
فراتر از یک فهرست خام از آدرس های سایت (URL Lists) یک متا دیتای مفید در سایت مپ بسازید که به موتورهای جستجو کمک می کنند تا در فهرست کردن اطلاعات کار ساده تری پیش رو داشته باشند.
با توجه به مطلب بالا برای مدیریت فرآیند اضافه کردن تصاویر به سایت مپ میتوانید از پلاگین Yoast seo هم استفاده کنید که البته لازم به ذکر است درباره افزونه یواست سئو Yoast seo در مقالات قبل توضیح کامل داده شده است.
اما به همین نکته بسنده میکنیم که برای تاثیر سئو تصاویر یک سایت وردپرسی میتوان از پلاگین یواست سئو استفاده کنید و همه محتوا و تصاویر را به نقشه سایت خود به صورت فایل XML اضافه کنید.این کار باعث بیشتر دیده شدن سایت شما و در نتیجه کسب رتبه و جایگاه بالاتر سایت از نظر موتورهای جستجو میشود.
راهکار هفتم : قرار دادن تصویر در متن
گوگل ارتباط بین محتوای تصویر با برچسب ها و متن اطراف آن را تشخیص می دهد. بنابراین، تصاویر یا گرافیک باید در مکان های مناسب در متن قرار گیرند. در حالت ایده آل، “کلمه کلیدی” نیز در متن جای می گیرد. به این ترتیب رابطه واقعی بین متن و تصویر نیز برای Google Crawler روشن خواهد شد.
البته، بهترین شیوه های ایجاد محتوا باید نیز باید بررسی شوند. اگر تصویر یا گرافیک به عنوان مرتبط و نزدیک باشد، مرجع باز هم تقویت می شود. علاوه بر این، متن نیز با قرار گیری مناسب تقویت می شود. در این صورت کاربر، یک نمای تصویری از محتویات متن یا پاراگراف را در یک مکان مناسب دریافت می کند.
راهکار هشتم : بارگذاری تصاویر بر روی هاست وبسایت خود
راهکار طلایی آخر برای تاثیر پذیر کردن سئو تصاویر یک سایت این است که حتما تصاویر خود را بر روی هاست اصلی وبسایت خود بارگذاری یا همان آپلود کنیم به این دلیل که با توجه به مطالب گفته شده در راهکار ششم هر محتوا و یا عکس در وبسایت دارای یک url منحصر به فرد میباشد که شامل نام دامنه و هاست هست ، بعد از معرفی به سایت مپ توسط موتورهای جستجو شناسایی و در رتبه و جایگاه سایت تاثیر گذار میشود.
به همین تعداد بالای تکرار نام دامنه و هاست از نظر خزنده های موتور جستجو باعث اعتبار بخشیدن به سایت و در نهایت باعث بالارفتن رتبه و جایگاه سایت در موتورهای جستجو از جمله گوگل خواهد شد.
نتیجه گیری : تاثیر سئو تصاویر را در بهبود رتبه و جایگاه سایت خود از نظر گوگل دست کم نگیرید!!!
بهینه سازی تصاویر در فرآیند بهبود سئو یا همان سئو تصاویر، جزء مهمی در بهینه سازی موتورهای جستجوگر مدرن است، که از لحاظ تولید محتوا با استفاده از برچسب ها و از لحاظ فنی با توجه به اندازه و سایز تصویر و فرمت تصویر و داشتن برچسب های ALT، برچسب های عنوان، و همچنین وضوح (رزولوشن) صحیح انجام می گیرد. علاوه بر جستجوی تصاویر، محتوای درون عکس نیز برای درک بهتر و تفسیر محتوای متون اطراف مورد استفاده قرار می گیرد.
تاثیر سئو بهینه تصاویر در نهایت منجر به بهبود عملکرد و افزایش ترافیک و در نتیجه بالارفتن رتبه و جایگاه سایت از نظر موتورهای جستجو خواهد شد.
{{تیم طراحی نوین پدیا اماده شنیدن نظرات و تجربیات شما همراهان عزیز میباشد}}
-
الگوریتم پاندا :
تاریخ راه اندازی: 24 فوریه 2011
وظایف : بررسی محتوای تکراری ، کیفیت ادبی و کلمات کلیدی
الگوریتم پاندا یک به اصطلاح “نمره کیفیت” را به صفحات وب اختصاص می دهد. این نمره به عنوان یک عامل رتبه بندی استفاده می شود.
این الگوریتم به طور منظم سایت را برای تکثیر محتوا ، محتوای با کیفیت پایین و تغییرات کلمات کلیدی بررسی می کند .
آنچه برای این الگوریتم مهم است آن است که محتوی سایت شما تکرار محتواهای از قبل موجود در اینترنت و در واقع کپی برداری از آن ها نباشد .
اگر سایت خاصی دارید که نمی توانید 100٪ محتوای منحصر به فرد داشته باشید ، سعی کنید از تصاویر منحصر به فرد و نظرات کاربران استفاده کنید تا توضیحات محصول منحصر به فرد و غیر تکراری شود.
-
پنگوئن
تاریخ راه اندازی: 24 آوریل 2012
وظایف : بررسی لینک های ناخواسته یا نامربوط ، مقابله با متن بیش از حد بهینه شده
هدف الگوریتم Google Penguin رتبه بندی سایت هایی است که لینک های آن دستکاری شده است . از اواخر سال 2016 ، پنگوئن بخشی از الگوریتم اصلی گوگل شد .
برای الگوریتم های گوگل بسیار مهم است که هر کاربر با ورود به سایت شما چه زمانی را در آن سپری می کند ؟ آیا به صفحات دیگر سر می زند یا بلافاصله از آن خارج ی شود ؟
آیا باز هم صفحات سایت های دیگر با همان موضوع را جستجو می کند یا پاسخ سوال خود را در سایت شما پیدا کرده است ؟
قبل تر از این متداول بود که هرچه تعداد تکرار کلمه کلیدی متن در میان متن بیشتر بود آن مقاله در گوگل رتبه بهتری داشت ، در واقع الگوریتم های جدید گوگل با این مورد مبارزه می کنند .
و یا برای الگوریتم ها بسیار مهم است که مانند بعضی سایت های قدیمی ، تنها با گول زدن کاربر او را به سایت خود نکشانده باشید تا تنها لیست عظیمی از تبلیغات را به اون نشان دهید .
-
مرغ مگس خوار
تاریخ راه اندازی: 22 آگوست 2013
وظایف : بررسی کلمات کلیدی ، محتوای کم کیفیت
الگوریتم Hummingbird به Google کمک می کند تا جستجو ها را بهتر تفسیر کند و نتایجی را ارائه دهد که با جستجوگر مطابقت داشته باشد.
در حالی که کلمات کلیدی همچنان مهم هستند ، Hummingbird باعث می شود که صفحه ها برای جستجو ها رتبه بندی شوند ، حتی اگر کاربر کلمات دقیقی را وارد نکرده باشد ، سعی می کند آن ها را حدس بزند .
این مورد به کمک پردازش زبان حاصل می شود چون الگوریتم های گوگل باید این قابلیت را داشته باشند که در تمام زبان ها قابل استفاده باشند و بتوانند معانی و مترادف ها را تشخیص دهند . همچنین اصطلاحات یا کلمات تخصصی رشته های مختلف نیز باید قابل جستجو کردن باشند .
برای رعایت این مورد باید تحقیقات درباره کلمات کلیدی موثر تر را گسترش دهید .
یکی از راه هایی که گوگل تشخیص می دهد که واقعا محتوی شما درباره چیست ؟ این است که به دنبال مفهوم محتوی شما ، کلمات مترادف استفاده شده و مهمتر از همه لینک های مرتبطی که شما به سایت های دیگر داده اید نگاه می کند . بنابراین سعی کنید روی مفاهیم تمرکز کنید ، نه فقط بر کلمات کلیدی.
-
کبوتر
تاریخ راه اندازی: 24 ژوئیه 2014
وظایف : سئو غیرفعال و غیر صحیح در صفحه
کبوتر بر جستجوهایی که مکان کاربر در آن نقش مهمی ایفا می کند ، تأثیر می گذارد.
در واقع این الگوریتم با الهام گرفتن از قدرت چشمان قدرتمند کبوتر در مسیر یابی نام گذاری شده است .
درنتیجه در بعضی جستجو ها الگوریتم های گوگل به دنبال نمایش دادن نزدیکترین نتیجه از نظر فاصله مکانی به کاربر هستند تا خدمات بهتری را دریافت کند .
-
موبایل
تاریخ راه اندازی: 21 آوریل 2015
وظایف : بررسی عدم وجود نسخه موبایل صفحه ؛ نمایش ضعیف در موبایل
با گسترش یافتن استفاده از گوشی های تلفن همراه هوشمند نحوه نمایش صفحات سایت در گوشی ها نیز برای گوگل جزو موارد پر اهمیت قرار گرفت .
این الگوریتم تضمین می کند که صفحات سازگار با تلفن همراه در صدر جستجوی تلفن همراه قرار بگیرند .
به یاد داشته باشید که همه جستجو ها از مانیتور کامپیوتر انجام نمی شود . بسیاری از کاربران شما دارای گوشی های هوشمند هستند .
پس صفحات سایت شما کاملا باید برای گوشی های همراه و تبلت ها بهینه سازی شده باشند .
صفحات سایت خود را به سادگی در گوشی موبایل بررسی کنید و روی سرعت و قابلیت استفاده از آن ها تمرکز کنید.
-
RankBrain
تاریخ راه اندازی: 26 اکتبر 2015
وظایف: بررسی عدم وجود ویژگی های مرتبط با جستجو خاص. محتوای کم عمق ، UX ضعیف
الگوریتم RankBrain بخشی از الگوریتم Hummingbird Google است که به Google کمک می کند تا معنای پشت سؤالات را درک کند و در پاسخ به آن سؤالات ، نتایج جستجوی متناسب را ارائه دهد.
گوگل RankBrain را سومین عامل مهم رتبه بندی می نامد . به کمک تحلیل رقابتی ، محتوا را برای ارتباط و جامع بودن بهینه کنید.
می توانید اصطلاحات و مفاهیم مربوطه را که توسط تعداد زیادی از رقبای برتر خود استفاده شده است کشف کنید .
-
Possum
تاریخ راه اندازی: 1 سپتامبر 2016
وظایف : رقابت شدید در محل مورد نظر شما
به روزرسانی Possum تضمین می کند که نتایج محلی بسته به موقعیت مکانی جستجوگر متفاوت تر است .
هرچه به آدرس یک شغل نزدیک تر باشید ، احتمال مشاهده آن در بین نتایج محلی بیشتر است.
Possum همچنین منجر به تنوع بیشتر در بین نتایج رتبه بندی شده ، مانند “دندانپزشک ” می شود .
لیست کلمات کلیدی خود را گسترش داده و ردیابی مکانی را انجام دهید. در حال حاضر مشاغل محلی به دلیل رقابت زیاد ، باید کلمات کلیدی بیشتری را نسبت به گذشته مورد هدف قرار دهند.
وقتی رتبه بندی خود را بررسی می کنید ، اطمینان حاصل کنید که این کار را از مکان هدف خود انجام می دهید .
مثلا شاید اگر در انتهای عبارت کلیدی خود نام شهر یا محله خود را ذکر کنید افراد بیشتری با توجه به موقعیت مکانی شان به سایت شما جذب شوند . مخصوصا اگر سایت شما یک سایت فروشگاهی یا خدماتی باشد .
-
Fred
تاریخ راه اندازی: 8 مارس 2017
وظایف: محتوای تبلیغات محور
الگوریتم Fred وب سایت هایی را هدف قرار می دهد که با پست های با کیفیت پایین هستند که به نظر می رسد بیشتر به منظور ایجاد درآمد تبلیغ ایجاد می شوند و آن ها را جریمه می کند .
اگر تبلیغات را نشان می دهید ، اطمینان حاصل کنید که محتوی شما با کیفیت بالا باشد و موارد با ارزشی را همچنان برای ارائه و یاد دادن به کاربر داشته باشد . سعی نکنید Google را فریب دهید.
در واقع در تمام 8 الگوریتم جستجوی گوگل در سئو این نکته مهم است که با بهینه کردن محتوی خود چه تعداد کاربر را می توانید به سایت خود جذب کنید و در آن نگه دارید .
هر چقدر این تعداد بیشتر باشد گوگل سایت شما را مفید تر تشخیص می دهد و برای نمایش دادن آن به افراد بیشتر و کمک به آن ها ان رابه رتبه یک گوگل نزدیک تر می کند .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.
فوق العاده بود ، مطالب خوب و ارزنده ای برای سئو دارید
سپاس . خوشحالیم مطالب مفید بوده برای شما .